Сутички під посольством РФ: поліція затримала двох людей

Сутички під посольством РФ: поліція затримала двох людей

Фото
Укрінформ
Поліція затримала двох протестувальників у результаті сутичок біля посольства РФ у Києві, де сьогодні всупереч заяві Києва про неможливість проведення виборів у Держдуму РФ на території України відбувається голосування. 

Про це в неділю заявив начальник головного управління Нацполіції в місті Києві Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

«Частина активістів намагалися заблокувати вхід до посольства Російської Федерації, поліція вжила заходів, щоб розблокувати прохід, у результаті чого виникла штовханина. Одна особа була затримана і доставлена в районне управління. Потім виникла бійка між протестувальником і одним з чоловіків, який намагався пройти проголосувати. Була затримана також одна особа», - сказав він.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (20 фото)

За словами Крищенка, обох затриманих доставлено до районного управління поліції. Він наголосив, що перша особа вчинила непокору працівникам поліції і не виконала їх законні вимоги. Щодо другої особи «зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань», підкреслив він.

Керівник столичної поліції також наголосив, що біля російського посольства посилена охорона громадського порядку, зокрема, до дипмісії РФ направлені додаткові наряди поліції та військовослужбовці Нацгвардії.

Фото: Олена Худякова, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-