Власники транзитних номерів експериментально отримають окрему смугу на кордоні

Власники транзитних номерів експериментально отримають окрему смугу на кордоні

Укрінформ
Власники транзитних номерів отримають «власну» смугу для перетину кордону у пропускних пунктах «Краківець» і «Рава-Руська» на Львівщині.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Західного Регіонального управління Держприкордонслужби.

«Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати заходи, які дозволять покращити якість пропускних операцій на кордоні та забезпечити більш комфортний його перетин. Спільно з облдержадміністрацією, управлінням Національної поліції у Львівській області та Львівською митницею була проведена координаційна нарада щодо тимчасового експерименту з відокремлення смуги руху для транспортних засобів громадян України, які їздять на автомобілях іноземної реєстрації та вимушені перетинати кордон кожні 5 днів, від інших учасників прикордонного руху. Для цієї категорії передбачено виділення окремої смуги», - йдеться у повідомленні.

За результатами експерименту, буде проведено аналіз який покаже актуальність та доцільність даної новації, адже через ці пункти пропуску щодня слідує близько 10 тисяч осіб. У разі позитивного результату, Держприкордонслужба буде ініціювати перед відповідними органами створення постійно діючої смуги руху для транспорних засобів цієї категорії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-