У центрі Києва вночі вистрілили у перехожого

У центрі Києва вночі вистрілили у перехожого

Укрінформ
У Києві вночі на вулиці Трьохсвятительський невідомий вистрілив у перехожого.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"До управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції метро «Хрещатик» виявлено чоловіка із проникаючим пораненням живота. Потерпілого терміново доставили до міської лікарні. При оперативному втручанні лікарі виявили пошкодження внутрішніх органів та предмет, ззовні схожий на кулю", - йдеться у повідомленні.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що близько 3-ї години ночі він ішов вулицею Трьохсвятительською і невідомий вистрілив у нього. Шукаючи допомоги, потерпілий був змушений пройти із пораненням до станції метро, де небайдужі викликали йому «швидку».

Відомості про вказану подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події Печерського управління поліції. За даним фактом слідчим відділом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального кодексу України. Триває подальша перевірка обставин даної події та розшукується особа, причетна до скоєного злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-