Гройсман:

Гройсман: "Охматдит" мені дуже болить

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оптимістично оцінює перспективи завершення будівництва корпусу "Охматдиту". 

Про це він заявив під час спільного брифінгу із в.о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун та народним депутатом, головою Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Ольгою Богомолець щодо розв’язання ситуації із затримкою ліків для онкохворих дітей у середу, повідомляє Урядовий портал

"Ми втрутилися в цю ситуацію. Там історія дуже велика за часом з великим клубком проблем, але ми зараз починаємо розплутувати і наводити там порядок. Це не буде дуже просто, але я дуже оптимістично дивлюся на те, щоби завершити будівництво цього проекту", - заявив Гройсман, відповідаючи на питання щодо добудови корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

"Ми займаємося сьогодні цим питання, "Охматдит" мені дуже болить", - зазначив він.

Прем'єр зауважив, що будівництво корпусу лікарні можна було завершити давно "за тих рахунків та цифр, в часи, коли не було таких економічних проблем, як сьогодні". "То не була серйозна проблема для держави. Просто на ній гріли руки - раз, і, по-друге, займалися тільки самопіаром", - підкреслив він.

"Ми підійшли до цього питання, і будемо дуже публічні у тому, щоби завершити цей процес публічно, відкрито, якісно", - зауважив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-