Пенсії призначатимуть за 15 хвилин – ПФ

Пенсії призначатимуть за 15 хвилин – ПФ

Укрінформ
Тривалість процесу призначення пенсій після затвердженої на засіданні Кабміну Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року займатиме близько 15 хвилин.

Про це інформує прес-служба Пенсійного фонду.

"Планується значно розширити мережу точок доступу до одержання пенсійних послуг, які будуть максимально наближені до місця проживання громадян. Передбачається значно скоротити час для надання таких послуг, в тому числі за рахунок сучасних інформаційних технологій. Так якщо зараз процес призначення пенсій триває до 10 днів, то незабаром він буде займати 15-20 хв.", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні 14 вересня, своїм розпорядженням схвалив Стратегію модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року. У рамках цієї стратегії передбачається введення до кінця 2016 року можливості обслуговування громадян в будь-якому відділенні Фонду, незалежно від місця проживання, а можливість обслуговування громадян буде забезпечена на рівні громад.

Планується також ввести можливість електронного пенсійного обслуговування і створити єдину базу електронних пенсійних справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-