Кілька силовиків через необережність стали заручниками на Донбасі - Геращенко

Кілька силовиків через необережність стали заручниками на Донбасі - Геращенко

Укрінформ
Кількість українських заручників в ОРДЛО зросла до 112 осіб, зокрема кілька українських силовиків через необережність стали заручниками на Донбасі.

Про це в ефірі "112 Україна" заявила представник України у підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

"Ми користуємося тільки офіційною інформацією від СБУ, на сьогодні заручники - це 112 осіб, цивільні і військові. У нас дійсно відбулося збільшення кількості заручників на кілька осіб - з необережності кількох представників силових структур, які поїхали до родичів на окуповані території, де їх здали в так звані МДБ ОРДО і ОРЛО", - заявила Геращенко.

Тема заручників повинна стати основною на зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську 21 вересня.

Раніше радник голови СБУ Юрій Тандіт також заявив, що Україна розраховує, що найближчим часом процес звільнення заручників буде розблоковано.

Зі свого боку, народний депутат Надія Савченко за результатами зустрічей у Брюсселі з євродепутатами від Польщі, Литви та Німеччини раніше висловила впевненість у тому, що незабаром ними будуть зроблені нові заяви і ухвалені нові резолюції щодо звільнення полонених на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-