Українці проти оголошенння війни Росії

Українці проти оголошенння війни Росії

Опитування
Укрінформ
Українці не налаштовані на оголошення війни Російській Федерації.

Такі дані опитування, проведеного компанією TNS Ukraine на замовлення ІСП в рамках проекту "Аудит зовнішньої політики України", на прес-конференції у середу оприлюднила директор Інституту світової політики Альона Гетьманчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За те, щоб оголосити війну Росії, висловилося лише 2, 2% опитаних. З цього ми можемо зробити висновок, що українці наразі на війну (з РФ - ред.) не налаштовані", - сказала Гетьманчук.

За її словами, за те, щоб Україна стала мостом налагодження діалогу між Росією і Заходом, висловилося 8, 6 % опитаних.

"Ідею співпраці із країнами - сусідами України для протидії російської агресії підтримали 26,7% респондентів", - наголосила Гетьманчук.

Натомість, лише 10,4 % опитаних висловилися за повернення до співпраці з Росією навіть ціною національних інтересів України (найбільше на Сході - 18, 6%; найменше - на Заході - 1,7%).

Опитування було проведене TNS Ukraine в межах проекту TNS On-line Track на замовлення ІСП з 16 по 25 серпня 2016 року методом онлайн - опитування серед міського населення віком від 18 до 55 років. Опитування здійснене по всій території України, окрім АР Крим. В опитуванні взяла участь 1 тисяча респондентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-