На

На "Інтері" не мінятимуть редакційну політику після нападу

Укрінформ
"Національні інформаційні системи", які виробляють новинний контент для телеканалу "Інтер", не змінюватимуть редакційну політику на вимогу протестувальників.

Про це в ефірі Громадського заявив директор компанії "Національні інформаційні системи" Олександр Пилипець.

"За новини мені не соромно... Політика інформаційна новин не буде змінюватися, звісно. А що там змінювати?", — наголосив Пилипець.

За його словами, після нападу на офіс телеканалу керівництво суттєво збільшило кількість охорони будівлі.

Нагадаємо, 4 серпня на вулиці Щусєва почалася пожежа в будівлі телеканалу "Інтер". До пожежі кілька чоловік підпалили під офісом телеканалу шини і скандували "Інтер – агент Москви".

У результаті пожежі у будівлі "Інтера" постраждали люди. Зокрема, журналістка телеканалу отримала травму хребта під час пожежі.

За підозрою у підпалі будівлі телеканалу було затримано 6 осіб, повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко, проте згодом їх відпустили.

Пікетувальники 5 вересня поставили намети і заявили про безстрокову акцію. Попри ці дії "Інтер" не подав заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Тим часом, Порошенко доручив Луценку взяти під особистий контроль розслідування щодо "Інтера".

Блокуваня головного офісу "Інтера" припинили 6 вересня нібито за домовленістю із телеканалом. Проте керівництво "Інтера" спростовує досягнення будь-яких домовленостей із екс-добробатівцями, які протестували під офісом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-