Підозрювані в убивстві Грабовського зізналися ще в одному злочині - адвокат

Підозрювані в убивстві Грабовського зізналися ще в одному злочині - адвокат

Укрінформ
Підозрювані у вбивстві адвоката Юрія Грабовського Максим Чмільов і Артем Яковенко визнали свою провину і зізналися у вбивстві ще однієї людини. Справу щодо обох цих епізодів на наступному тижні передадуть до суду.

Про це адвокат потерпілої Ольги Грабовської Ігор Черезов повідомив Цензор.НЕТ.

"Я ознайомився з матеріалами справи. Підозрювані зізналися. Також вони зізналися і ще в одному вбивстві - літнього громадянина України. Його вбивали з метою пограбування. Докази зібрані, на мою думку, в повному обсязі", - сказав Черезов.

За словами адвоката, наступного тижня справу направлять до суду. Але поки невідомо, в який саме. Адже адвоката Юрія Грабовського вбили в Жашкові, а іншого чоловіка - в Києві.

"Апеляційний суд визначатиме підсудність. Прокуратура, найімовірніше, проситиме, щоб справу слухали в Києві. Ми теж підтримаємо це. Багато свідків у Києві, в Одесі. Доставляти їх у Жашків буде незручно", - розповів адвокат.

Нагадаємо, Юрій Грабовський був адвокатом росіянина Олександра Александрова, якого засудили в Україні за участь у теракті і обміняли з іншим росіянином Євгеном Єрофєєвим на Надію Савченко. Грабовського убили в березні цього року. Військова прокуратура підозрює двох громадян України - Максима Чмільова і Артема Яковенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-