В Одесі спіймали на хабарах трьох чиновників

В Одесі спіймали на хабарах трьох чиновників

Укрінформ
У п'ятницю, 9 вересня, співробітники Одеського УСБУ та прокуратури викрили й затримали при отриманні хабарів двох посадовців державних екологічних інспекцій, чиновника департаменту  муніципальної безпеки Одеської міськради та посередника.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Одеської облпрокуратури.

"У рамках розслідування трьох кримінальних проваджень правоохоронці затримали за вимагання й одержання неправомірної винагороди трьох держслужбовців та посередника. Зокрема, керівника відділу Державної екологічної інспекції Північно-Західного регіону Чорного моря - при отриманні ним від правопорушника 11 тисяч гривень за непритягнення до відповідальності за незаконний вилов риби. За таку ж незаконну "домовленість" затримано головного спеціаліста Державної екологічної інспекції в Одеській області, який отримав близько 5 тисяч гривень хабара", - зазначили в прокуратурі.

Крім того, правоохоронці взяли на хабарі головного спеціаліста департаменту муніципальної безпеки Одеської міськради, що вимагав і отримав через посередника 7 тисяч гривень за непритягнення до відповідальності особу, що незаконно торгувала  рибою.

За цими фактами розпочато досудові розслідування за ознаками ч. 3 ст. 368 (прийняття неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України, проведено обшуки, тривають першочергові слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-