Київміськбуд: Наш страйк підтримали десять будівельних фірм

Київміськбуд: Наш страйк підтримали десять будівельних фірм

Укрінформ
До страйку "Київміськбуду" через блокування роботи компанії приєдналися ще 10 будівельних компаній.

Про це в ефірі Громадського сказав Степан Кударенко, віце-президент холдингової компанії "Київміськбуд".

"Київміськбуд" (припинив будівництво) на всіх майданчиках, а також ми отримали листи від наших колег-будівельників, станом на зараз це 10 будівельних компаній, які теж приєдналися до тимчасового страйку. Я думаю, що це досить серйозний месседж і суспільству, і нашим можновладцям, і правоохоронним органам, що потрібно негайно приймати якісь рішення і негайно виходити із цієї ситуації", - сказав Кударенко.

Він пояснив, що страйк – вимушений захід для отримання реакції з боку суспільства і правоохоронних органів на перешкоджання роботі компанії.

"Ми пішли на такий вимушений крок - страйк, оскільки коли сторони конфлікту не можуть діяти в законному полі (ми говоримо не про нас, а про тих людей, які здійснювали безчинства вчора на будівництві і сьогодні під холдингом), це вимушений крок, для того, щоб заявити суспільству, міській владі, правоохоронним органам, що має бути жорстка реакція, має бути розслідування хто блокує роботу підприємства, хто вчиняє ті безчинства, ті побоїща і винні мають бути покарані", - сказав Кударенко.

Нагадаємо, 8 вересня ЦК "Азов" взяв штурмом будмайданчик біля Святошино.  

При цьому протистояння почалися ще в ніч 6 на 7 вересня. Тоді на будмайданчику на Святошино поліція затримала "представників забудовника".

При цьому, "Київміськбуд" заявив про законність усіх дій щодо зведення багатоповерхівки у Святошинському провулку Києва.

9 вересня вранці, представники цивільного корпусу "Азов" пікетували будівлю "Київміськбуду" з димовими шашками і фрагментами металевого паркану, ушкодженого під час зіткнень на будмайданчику в столичному районі Святошино.

У поліції заявляють, що у сутичках під "Київміськбудом" постраждали двоє правоохоронців.

9 вересня "Київміськбуд" повідомив про зупинку усього будівництва та оголошення страйку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-