Квартира Лещенка: антикорупційники опитають Притулу і Топольську -  ЗМІ

Квартира Лещенка: антикорупційники опитають Притулу і Топольську - ЗМІ

Укрінформ
Спеціалізована актикорупційна прокуратура планує опитати керівника "Української правди" Олену Притулу та Анастасію Топольську в ході перевірки законності покупки квартири народним депутатом Сергієм Лещенком.

Про це "Українській правді" повідомили джерела у САП.

"До 16 вересня ми чекаємо аналітичну роботу з боку НАБУ, візьмемо пояснення у Лещенка", - зазначив співрозмовник.

"Оскільки він згадував про залучення коштів від Притули і своєї дівчини ми також мусимо їх опитати, взяти і їхні пояснення. Обов'язково будемо звертатися у фіскальну службу", - додав він.

"Ми не збираємося підігрувати ні БПП, ні "Народному фронту" бити по Лещенку. Але якщо він не буде здатний пояснити, звідки взяв 7 мільйонів на цю квартиру - його ніхто не прикриватиме", - говорять у САП.

Як повідомлялося, народний депутат Сергій Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метрів у новобудові в центрі Києва.

Він пояснив, що купив квартиру на свої заощадження й гроші, взяті в борг. Партнером капіталовкладення стала його дівчина Анастасія Топольська.

"В декларації за 2016 рік все це буде відображено", – запевнив він.

Лещенко закликав Національне антикорупційне бюро і Національне агентство із запобігання корупції перевірити купівлю ним квартири в центрі Києва.

Він наголошує, що кошти, сплачені за квартиру, є чесно заробленими, і придбання квартири не порушило відповідних вимог антикорупційного законодавства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-