Дівчина Лещенка: Мої гонорари становлять від 2 до 7 тисяч євро за сет

Дівчина Лещенка: Мої гонорари становлять від 2 до 7 тисяч євро за сет

Укрінформ
Дівчина народного депутата Сергія Лещенко Анастасія Топольська, котра допомогла йому матеріально з купівлею елітної квартири у Києві, розповіла, скільки заробляє.

Про свої гонорари вона розповіла «Фактам ICTV».

«Мій гонорар, вочевидь, не одне і те ж для фестивалю Tomorrowland у Бельгії та клубу Closer у Києві. Але у зв'язку з ситуацією, що склалася, я відповім на ваше запитання: мої гонорари коливаються від 2 тис. до 7 тис. євро. Є винятки, де я виступаю за символічні гонорари. Найвищі гонорари зазвичай виплачуються на свята на зразок Нового року і на великих фестивалях», – розповіла Анастасія.

Топольська додала, що інформацію про її доходи можна буде побачити у декларації, яку вона надасть за 2016 рік.

За даними журналістів, наразі Топольська – надзвичайно дорогий діджей. З 2009 року вона постійно виступає у Європі, Південній і Північній Америці. У Росії Топольська – резидент московського клубу Arma17, виступає там, за її ж словами, в середньому два рази на рік.

Як повідомлялося, Сергій Лещенко придбав квартиру 192 кв. м. за 7,5 млн грн. Нардеп каже, що частину грошей йому дала Топольська. Зазначимо, що Анастасія не змогла оформити на себе вказану квартиру, оскільки на даний момент триває її шлюборозлучний процес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-