Серед затриманих наркоторговців є і працівник поліції - Деканоідзе

Серед затриманих наркоторговців є і працівник поліції - Деканоідзе

Укрінформ
Під час операції з ліквідації злочинної організації наркоторговців затримано 13 осіб, серед яких і працівник поліції. Вилучено наркотиків на 6 млн грн.

Про це сьогодні повідомила голова Національної поліції Хатія Деканоідзе. 

«Загалом було проведено 56 обшуків на території Києва та п’яти областей. До спецоперації було залучено 250 працівників різних відомств: бійці КОРД, патрульні, співробітники внутрішньої безпеки Нацполіції», - зазначила Деканоідзе, додавши, що спецоперація проходила під процесуальним керівництвом прокуратури.

Вона додала, що затримано 13 осіб, серед яких і працівник поліції.

Злочинна організація діяла з серпня 2015 року та займалася виготовленням та розповсюдженням важких наркотичних засобів та лікарських сильнодіючих препаратів.

«Під час обшуків правоохоронці також вилучили 14 одиниць вогнепальної зброї, 7 бойових гранат, майже 1,5 тисячі боєприпасів, 1 кг гашишу, 2 кг метадону, кілограм амфетаміну, майже 5 літрів опію», - зазначила Деканоідзе.

За її словами, злочинна група мала стійку ієрархію з розподілом ролей та використовувала зв’язки у правоохоронних органах.

Наразі затримано та оголошено про підозру 13 особам за ст.255 «Створення злочинної організації», ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»  та ст.368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-