Новий набір до поліції: Деканоідзе чекає патріотів

Новий набір до поліції: Деканоідзе чекає патріотів

Укрінформ
Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе заявила, що Україні потрібні нові поліцейські, головне - патріотичні.

Про це вона сказала під час прес-конференції, присвяченій новому набору до поліції України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам потрібна нова кров, свіжа, а  головне, щоб вона була патріотичною", - сказала Деканоідзе.

Глава Нацполіції підкреслила, що вже вдруге розпочинається новий набір до лав поліцейських.

Вона зазначила, що незважаючи на якісь негативні фактори, наприклад недбалі працівники або недопрацювання, патрульна поліція - це досягнення нашої країни.

"Патрульна поліція - це досягнення нашої країни. Вдумайтесь, ми маємо 12 тисяч поліціянтів, які не беруть хабарі, які працюють чесно та прагнуть змінити країну", - сказала Деканоідзе.

Вона висловила сподівання, що молоді люди, які прагнуть змін, прийдуть працювати в патрульну поліцію.

"Ми запровадили нові стандарти, вже ніхто не згадує хабарників, вже всі говорять, що патрульна поліція повинна рости", - заявила очільниця Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, з сьогоднішнього дня в Україні стартував новий набір до патрульної поліції. Прийом анкет триватиме з 6 по 27 вересня. Подати свої заявки можуть всі бажаючі віком від 21 до 35 років. Кандидати пройдуть серйозний відбір, який включатиме 5 етапи. Серед яких, окрім профільних перевірок, фізична підготовленість, психологічний портрет та співбесіда.

Всього планують поповнити лави поліцейських на 1100 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-