Україна імпортує озброєння на $1,5 мільярда

Україна імпортує озброєння на $1,5 мільярда

Укрінформ
Наразі виконується понад 40 імпортних контрактів на поставку до української армії оборонних засобів на 1,5 мільярда доларів.

Про це у щорічному посланні до парламенту заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з вами високо цінуємо підтримку з боку західних партнерів. Наразі виконуються понад 40 імпортних контрактів на поставку до української армії різних засобів оборони, на загальну суму 1,5 млрд доларів. Нашими друзями передано бронетехніку, безпілотні апарати, засоби спостереження і засоби зв’язку. Кілька тижнів тому надійшла велика партія приладів нічного бачення і ще одна зараз на підході", - сказав Порошенко.

Він зауважив при цьому, що в обороні Україна в першу чергу має спиратися сама на себе, на власну армію, на власний військово-промисловий комплекс.

"І всі бачать як змінилася наша армія за два роки. Два роки тому її майже не було, але тепер вона є. Якби влада в Україні завжди приділяла таку увагу Збройним Силам, як це ми робимо зараз з вами протягом останніх двох років, "зелені чоловічки" не сунулись би в Крим, і на Донбасі так само не було б російських військ",  - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-