Активісти заблокували будівлю «Інтера»

Активісти заблокували будівлю «Інтера»

Укрінформ
Близько півсотні мітингувальників перебувають під будівлею "Інтера", люди не пускають працівників в офіс.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"Зараз біля будівлі "Інтера" перебуває близько півсотні людей. Вранці працівники "Інтера" намагалися пройти до будівлі, проте їм перешкоджають учасники блокади. Кажуть, блокада буде безстроковою, поки канал не припинить мовлення, оскільки вбачають російський слід у мовленні. Мітингувальники обіцяють не палити шини, однак не будуть пускати працівників", – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що на місці перебувають кілька пожежних машин і патрульні поліцейські.

Раніше "Інтер" повідомляв, що подав до Генпрокуратури України, МВС, СБУ, Нацполіції заяву про скоєння злочину у вигляді перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Як повідомлялося, 4 вересня мітингувальники підпалили шини під будівлею телеканалу "Інтер" на вул. Щусєва. Відомо про 7 потерпілих унаслідок події.

Відкрито кримінальні провадження за статтями ККУ "Хуліганство" та "Умисне пошкодження майна". Є затримані. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що учасники пікету під будівлею студії "Інтера", де сталася пожежа, в минулому – бійці ЗСУ.

Радник міністра МВС Зорян Шкіряк заявив, що слідчі столичної поліції вже вилучили відеозаписи з камер спостереження, розташованих біля офісу "Інтера".

Дев'ятьох затриманих після пожежі поліція відпустила.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-