Активісти під офісом Інтера вимагають його закриття

Активісти під офісом Інтера вимагають його закриття

Укрінформ
Під головним офісом "Інтера" проходить мітинг, учасники якого вимагають проведення ревізії на телеканалі і його закриття.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви вимагаємо в першу чергу ревізії телеканалу "Інтер" і його закриття", - сказав у коментарі журналістам активіст Григорій Верменич.

За його словами, мітингувальники передавли свої вимоги керівництву телеканалу. "Ми всі запити вже їм передали. Але зустріч з керівництвом наразі - це дуже сумнівно", - підкреслив Верменич.

У свою чергу інший чоловік у камуфляжній формі, який представився бійцем батальйону "Айдар" з позивним "Альфред", сказав, що причиною мітингу є проросійська політика, яку проводить телеканал.

"Це не єдиний канал, який проводить проросійську, антиукраїнську агітацію, але він це робить більше за інших. Він проросійськи налаштований", - зазначив "Альфред".

Загалом на акцію під офісом "Інтера" зібралося близько 50 осіб, серед них люди у камуфляжній формі, які називають себе учасниками АТО, та люди у цивільному.

Головний офіс телеканалу обнесено парканом.

Нагадаємо, у неділю, 4 вересня, під час акції протесту проти редакційної політики телеканалу "Інтер" у студії телекомпанії "Національні інформаційні системи", яка виробляє новини для телеканалу, сталася пожежа. За інформацією ДСНС, за вечір офіс телекомпанії підпалювали двічі.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що у МВС розглядають версії як умисного підпалу телестудії, так і самопідпалу, до якого може бути причетна адміністрація телеканалу.

фото: фб/О.Рудоманов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-