Поліція затримала кількох учасників нападу на «Інтер»

Поліція затримала кількох учасників нападу на «Інтер»

Укрінформ
Поліція Києва затримала кількох учасників подій біля будівлі телеканалу "Інтер" на вулиці Щусєва для встановлення їхніх анкетних даних та надання пояснень.

Про це написала начальник відділу комунікації в ГУ Нацполіції у місті Києві Оксана Блищик у Facebook.

"Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. На місці працюють пожежники, експерти і слідчо-оперативна група. Із будівлі евакуювали працівників. Кількох учасників події доставили в управління поліції для встановлення їх анкетних даних та надання пояснень. Після проведення перевірки слідчі нададуть правову кваліфікацію цій події", - написала вона.

Блищик зазначила, що близько 16:30 поліція отримала виклик на вул. Щусєва про те, що невідомі особи палять шини під офісом телевізійноі продакш-студії.

"На місце вирушили автопатрулі поліції та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліціі. З'ясувалося, що група осіб, приблизно 20, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку. Почалася пожежа, причину і осередок якої буде встановлено після продення експертизи", - додава вона.

За словами Блищик, на цей час подію кваліфікують за ст. 296 (Хуліганство) та ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на вулиці Щусєва у приміщенні новинного офісу телеканалу «Інтер» виникла пожежа. На опублікованому очевидцями відео - на паркані біля будівлі напис «Інтер агенти Кремля».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-