У Беслані напали на учасниць антипутінської акції та журналісток

У Беслані напали на учасниць антипутінської акції та журналісток

Укрінформ
У Беслані невідомі напали на матерів дітей, які загинули у теракті 1 вересня 2004 року, і журналістів, які брали участь в акції проти Путіна.

Про це у Фейсбуці повідомляє журналістка Олена Мілашина.

"На кореспондента "Нової" Олену Костюченко тільки що було скоєно напад групою невпізнаних людей в штатському, яких у величезній кількості зігнали на територію Першої школи Беслана. Завдання цих людей - знешкодити ворога, тобто - матерів з "Голоса Беслана". У Олени відібрали камеру і телефон, її насильно вивели за межі Першої школи і повели в невідомому напрямку. Теж саме зробили з Еллою Кесаєвою і Світланою Маргієвою. У них відібрали камери, коли вони знімали, як їх оточують люди в штатському. З Костюченко зв'язку немає. З самої школи мені передають інформацію кілька родичів загиблих, але вони побоюються, що на них також нападуть», - говориться в повідомленні.

Як зазанчається, у нападі брала участь група «непізнаних людей у штатському, яких у величезній кількості зігнали на територію першої школи Беслана». У жінок відібрали телефони й камеру, журналістку «Нової газети» облили зеленкою, а кореспондента видання «Такие дела» Діану Хачатрян, яка намагалася знімати те, що відбувається, ударили по голові.

Співробітники поліції не намагалися затримати нападаючих.

Як повідомлялося раніше, Ела Кесаєва, Світлана Маргієва і ще три жінки 1 вересня під час жалобних заходів у Беслані наділи майки з написом «Путін - кат Беслана». У чотирьох з п'яти учасниць акції в захопленій терористами школі загинули діти. Жінок затримали за звинуваченням у порушенні порядку проведення мітингів. Трьох учасниць акції були засуджено до 20 годин громадських робіт, двох - до штрафів у розмірі 20 тисяч рублів.

Фото: Новая газета

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-