У Києві пройде Міжнародний форум з пожежної безпеки

У Києві пройде Міжнародний форум з пожежної безпеки

Укрінформ
З 11 по 14 жовтня у Києві відбудеться Міжнародний виставковий форум "Технології захисту/ПожТех-2016", на якому презентують нові зразки пожежної техніки, аварійно-рятувального обладнання та сучасні системи і засоби пожежогасіння.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Державної службі з надзвичайних ситуацій.

"11-14 жовтня в Києві відбудеться Міжнародний виставковий форум "Технології захисту/ПожТех-2016", на якому провідні вітчизняні і зарубіжні розробники презентують засоби безпеки та захисту, які відповідають європейським стандартам і сучасним тенденціям світового технічного розвитку", - зазначили в ДСНС.

У рамках форуму також відбудеться ХIX Всеукраїнська науково-практична конференція рятувальників, на якій обговорять шляхи реформування системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій та підготовки фахівців з цивільного захисту. 

Крім традиційних для виставки нових зразків пожежної техніки, аварійно-рятувального обладнання та індивідуальних засобів захисту, відвідувачі побачать і незвичний експонат - художню поштову марку із зображенням першого пожежного автомобіля України, якому нині виповнюється 100 років. Її випуск ініціював Український науково-дослідний інститут цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 100-річчю пожежного автомобіля України присвячено і тематичну пам'ятну монету, яка буде випущена Нацбанком у жовтні і теж презентована на виставці.

Як повідомляють організатори, торік у форумі "Технології захисту/ПожТех-2015" взяло участь близько 80 підприємств з 18 країн світу, а загалом його відвідало понад 4500 спеціалістів із Німеччини, Іспанії, Литви, Нідерландів, Польщі, Іраку тощо.

Цей професійно спрямований захід цікавий не лише для фахівців  з охорони праці та рятувальників, а й для представників оборонного комплексу країни, зокрема, новітніми науково-технічними розробками в галузі протипожежного захисту й техногенної безпеки населення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-