Сина Йовбака упізнали серед учасників стрілянини на Закарпатті

Сина Йовбака упізнали серед учасників стрілянини на Закарпатті

Укрінформ
Сина Миколи Йовбака, одіозного учасника «мукачівської стрілянини», ідентифікували представники ЗМІ серед поранених у перестрілці 31 серпня на Закарпатті. У поліції не коментують цю інформацію, бо особи учасників підпадають під таємницю слідства.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Галина Сернівка.

«Ми наразі не можемо коментувати особи учасників стрілянини, тому що це розголошення таємниці слідства», - сказала Сернівка.

За словами речниці, слідчі дії щодо солотвинської стрілянини ще тривають. Усі особи встановлені, 4 з них у лікарні, інші – в розшуку. При обшуках у будинках учасників поліцейські знайшли 65 ящиків із цигарками та гроші, цигарки ймовірно готувалися ділками до переправки за кордон. Це ще раз підтверджує контрабандну складову перестрілки.

Нагадаємо, Микола Йовбак став відомий після "мукачівської стрілянини" - збройного конфлікту між членами "Правого сектору", людьми з оточення місцевого авторитета на призвіще Блюк та правоохоронцями. Підставою для конфлікту став перерозподіл контрабандних потоків через кордон. Чотирьох затриманих бійців ПС досі судять у цій справі, кваліфікованій як теракт.

Ввечері 30 серпня на АЗС біля селища Солотвине сталася стрілянина між групами місцевих мешканців та мукачівців, внаслідок якої поранені 4 осіб. За даними голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, причиною конфлікту стали контрабандні "розборки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-