Суд арештував двох працівників прокуратури Київської області

Суд арештував двох працівників прокуратури Київської області

Укрінформ
Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом працівникам Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області та визначив їм розмір можливої застави.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Печерським районним судом міста Києва двом працівникам Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено розмір можливої застави в сумі 685 тис. грн та 826 тис. грн відповідно", - зазначили у відомстві.

Як раніше повідомлялось, управлінням з розслідування злочинів, вчинених працівниками органів, які ведуть боротьбу зі злочинністю Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні стосовно ряду працівників органів прокуратури Київської області, які за попередньою змовою між собою вимагали та одержали неправомірну вигоду від представника суб’єкта господарювання за зняття арешту з банківського рахунку.

Слідчі дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності усіх осіб, причетних до вчинення корупційного злочину, тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-