Розкрадання коштів УЗ: суд заарештував підозрюваного

Розкрадання коштів УЗ: суд заарештував підозрюваного

Укрінформ
Солом’янський райсуд Києва, розглянувши клопотання детективів НАБУ та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному в організації схеми заволодіння коштами ДП "Укрзалізниця".

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"31 серпня Солом’янський районний суд м. Києва, розглянувши клопотання детективів Національного антикорупційного бюро України та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб із альтернативою внесення застави у сумі 1 млн 15 тис. грн для затриманого цього тижня у Львові організатора схеми заволодіння коштами ДП "Управління промислових підприємств Державної адміністрації залізничного транспорту України" (на даний час філія "Центр управління промисловістю" ПАТ "Укрзалізниця")", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що указана особа підозрюється в тому, що з 2014 до початку 2016 року, використовуючи підконтрольні суб’єкти господарювання, зареєстровані у Львівській області та м. Львів (одночасно у 2015 році будучи службовою особою держпідприємства), при здійсненні закупівель за завищеними цінами заволоділа державними коштами на суму 13,65 млн грн.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-