В НАУ урочисто посвятили в першокурсники понад 2200 студентів

В НАУ урочисто посвятили в першокурсники понад 2200 студентів

Укрінформ
В Національному авіаційному університеті  відбулася церемонія урочистої посвяти першокурсників.

В Національному авіаційному університеті  відбулася церемонія урочистої посвяти першокурсників. В  заході взяли участь та виступили з привітаннями перший заступник Міністра інфраструктури України Євген Кравцов, перший заступник генерального директора «Міжнародного аеропорту«Київ» Олег Петровський, виконуючий обов'язки генерального директора «Міжнародного аеропорту«Бориспіль» Євгеній Дихне, народний депутат України Андрій Тетерук, керівники Солом’янської райдержадміністрації. 

Зі вступним словом виступила т. в. о. ректора НАУ Тамара Іванова. Вона привітала студентів, побажала їм натхнення та насиченого студентського життя: «Ви майбутня слава не тільки нашого університету, а й усієї України. Пишайтеся тим, що ви стали студентами. Збережіть те, що вам залишили наші випускники. Будьте достойними дітьми батьків, що вас виховали, достойними учнями школи, що вас навчила та гідними студентами нашого університету».  

Хвилюючою миттю було вшанування хвилиною мовчання пам’яті захисників Вітчизни, які віддали життя на Сході нашої країни у боротьбі за її незалежність та мир.

У ході урочистої частини Тамара  Іванова вручила першокурсникам «ключ» як символ до відкриття нових незвіданих знань, вершин науки та життєвих перемог.

Наприкінці заходу першокурсників вітали творчі колективи Центру культури та мистецтв Національного авіаційного університету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-