Полторак: Армія має змінювати систему підготовки

Полторак: Армія має змінювати систему підготовки

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак призначив нового очільника Національного університету оборони імені Івана Черняховського генерал-полковника Геннадія Воробйова.

Про це він заявив під час урочистої лінійки в Національному університеті оборони, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не випадково мною було прийняте рішення призначити генерал-полковника Воробйова. Він є самим досвідченим генералом в ЗСУ. Його призначення є свідченням того, наскільки важливе для нас навчання", - сказав Полторак.

Міністр наголосив, що на сьогодні дуже важливо змінити форми і методи підготовки.

"Ми маємо кожного дня змінювати нашу тактику і міняти систему підготовки. Бо ворог змінює систему кожного дня", - сказав Полторак.

Генерал армії розповів, що до національного університету вступили близько 700 курсантів. "Люди, які воювали, але їм потрібні знання, щоб перемагати", - наголосив Полторак.

Він зазначив, що цього року навіть довелося збільшити кількість місць на державному замовленні, оскільки охочих навчатися з кожним роком все більше. Водночас, міністр підкреслив, що кошти, які виділяються на освіту військових фахівців повністю покривають всі витрати, тому першочерговим завданням відомства на сьогодні є оновлення військово-навчальної бази.

Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих на сході країни. Після чого міністр нагородив медалями та пам'ятними подарунками кращих солдатів та офіцерів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-