Система е-декларування запрацює з опівночі

Система е-декларування запрацює з опівночі

Укрінформ
Голова Держспецзв'язку Леонід Євдоченко передав очільнику Національного бюро із запобігання корупції Наталії Корчак атестат відповідності для системи е-декларування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми можемо констатувати, що комплексна система захисту декларацій готова до прийняття, збереження і оприлюднення у захищеному режимі. Тому я маю честь Вам передати атестат відповідності на систему захисту інформації інформаційно-комунікаційної системи "Єдиний державний реєстр декларацій" для того, щоб Ви прийняли рішення, як далі його використовувати", - сказав він.

У свою чергу голова НАЗК зазначила, що це очікуваний документ, який засвідчує, що державні органи працююють на майбутнє України.

Після цього члени НАЗК проголосували проект рішення про прийняття на постійну промислову експлуатацію інформаційно-телекомунікаційної системи єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Також члени НАЗК затвердили акт про прийняття системи у постійну експлуатацію та доручили відділу із забезпечення роботи державних реєстрів та веб-ресурсів агентства забезпечити функціонування системи з 00:00 1 вересня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-