Учасником стрілянини на закарпатській АЗС був місцевий чиновник - поліція

Учасником стрілянини на закарпатській АЗС був місцевий чиновник - поліція

Укрінформ
Закарпатська поліція встановила особи учасників конфлікту, який виник вчора увечері на АЗС між Солотвино та Новою Апшею і закінчився стріляниною з пораненими. Один з фігурантів - чиновник районного рівня.

Про це у відеокоментарі, поширеному ГУ НП України в Закарпатській області, заявила т.в.о.керівника відділу комунікації Галина Сернівка.

"Особи учасників конфлікту в Солотвині поліція вже встановила, їх розшукують... В нас є інформація, що один з учасників конфлікту дійсно є чиновником районного рівня", - сказала Сернівка.

Вона також зазначила, що винним в інциденті загрожують строки ув'язнення від 10 до 15 років, або й довічне.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні ввечері на автозаправці між Солотвином і Нижньою Апшею в Тячівському районі виникли кримінальні «розбірки» між двома групами молодиків: місцевих мешканців та мукачівців. У стрілянині, яка розпочалася невдовзі, четверо чоловіків 20-36 років були поранені; один з них зараз у важкому стані. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що причина конфлікту - "в заборгованості за поставлені сигарети, які контрабандисти Тячівщини отримали з Мукачева, однак не розрахувалися за них, оскільки втратили товар при переправленні через кордон".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-