Московський блогер: У самогубство Щетиніна не вірю

Московський блогер: У самогубство Щетиніна не вірю

Укрінформ
Московський блогер і медіаменеджер Айдер Муджабаев висловив думку про те, що смерть журналіста Олександра Щетиніна не могла бути самогубством.

Про це він заявив у Фейсбуці.

"Олександр Щетінін - другий мій друг і колега, який раніше жив і працював в РФ, вбитий в Києві цього літа. Сашу вбили на його власний день народження і на сороковини Павла Шеремета. Саша був різким критиком правлячого режиму в РФ, був туди нев'їзним, активно підтримував боротьбу кримських татар за визволення Криму", - пише Муджабаев.

При цьому він додає, що в самогубство Щетиніна не вірить: "У це не вірить ніхто, хто особисто знав Сашка. Я пам'ятаю його небайдужим. Зневіреним - ні, ніколи. Саша був позитивний чоловік, мав великі творчі плани зі своїм сайтом. Я дзвонив йому вчора кілька разів, щоб привітати з днем народження (минулий ми відзначали разом), телефон був відключений. В чотири години вечора написав йому привітання у Фейсбуці, він не відповів і, судячи з месенджера, не прочитав".

Однак, зазначив Муджабаев, люди, що знали Щетиніна трохи ближче, повідомляли про те, що у журналіста були проблеми і суїцид був можливий.

Як повідомлялося, вночі з 27 на 28 серпня в квартирі на вулиці Костянтинівська був знайдений мертвим журналіст Олександр Щетинін. Його знайшли друзі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України з додатковою правовою кваліфікацією - "самогубство".

Фото: ФБ/Alexander Shchetinin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-