В.о. ректора НАУ оголосили підозру. Йому загрожує до 12 років тюрми

В.о. ректора НАУ оголосили підозру. Йому загрожує до 12 років тюрми

Укрінформ
Затриманому на хабарі тимчасово виконуючому обов'язки ректора Національного авіауніверситету Володимиру Харченку повідомлено про підозру.

Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро.

"27 серпня затриманим т.в.о. ректора НАУ та посереднику (адвокату) повідомлено про підозру за ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

У НАБУ уточнили, що у разі визнання судом винуватості затриманим загрожує позбавлення волі строком від 8 до 12 років з конфіскацією майна, а також позбавлення права обіймати певні посади і займатися певною діяльністю строком до 3 років.

Як повідомляв Укрінформ, 26 серпня детективи НАБУ спільно з прокурорами САП та працівниками СБУ затримали тимчасово виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка під час отримання частини хабаря у розмірі близько 3 млн грн (100 тис. євро).

Під час обшуку в будинку де проживає т.в.о. ректора, було вилучено готівки на загальну суму близько 5 млн грн (1,5 млн грн, 50 тис. доларів США, 70 тис євро, 3 тис. фунтів стерлінгів, інша валюта), а також 9 зливків золота масою від 2 до 20 грамів.

Фото: nau.edu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-