Виведення

Виведення "Азова" з Маріуполя: Нацгвардія спростовує "зраду"

Укрінформ
Передислокація спецпідрозділу «Азов» із Маріуполя у рамках планового перегрупування сил не вплине на обороноспроможність міста.

На цьому наголошується у роз'ясненні, оприлюдненому на сайті Національної гвардії України.

"Останнім часом у мережі Інтернет була оприлюднена інформація щодо виведення спецпідрозділу «Азов» з Маріуполя, що начебто ставить прифронтове місто під загрозу і зменшує його обороноздатність. Офіційно повідомляємо, що у зоні АТО проведено планове перегрупування сил та засобів Національної гвардії України. З метою посилення контролю Азовського узбережжя, недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп частина окремого загону спеціального призначення військової частини 3057 «Азов» була передислокована для виконання завдань на цей напрямок", - заявили в НГУ.

При цьому наголошується, що окремий загін спеціального призначення «Азов» військової частини 3057 Національної гвардії України продовжує виконувати завдання, у тому числі і в Запорізької області.

"Кількісний та якісний склад Національної гвардії в Маріуполі не зменшено, що дозволяє підтримувати обороноздатність міста на високому рівні", - наголосили у прес-службі НГУ.

Раніше на офіційній сторінці полка "Азов" у ВКонтакте з'явилася інформація про те, що підрозділ залишає Маріуполь. При цому висловлювалося припущення, що відведення сил свідчить про наміри здати місто бойовикам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-