Міноборони допоможе сім’ям загиблих та інвалідів АТО швидше вирішувати соцпитання

Міноборони допоможе сім’ям загиблих та інвалідів АТО швидше вирішувати соцпитання

Укрінформ
У Міністерстві оборони України створили міжвідомчу робочу групу для швидкого вирішення проблемних соціальних питань, які турбують сім'ї загиблих та інвалідів АТО.

Про це у п'ятницю на брифінгу в Києві заявила начальник управління комунікацій і преси Міністерства оборони  України Оксана Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для прискорення вирішення нагальних проблемних питань у соціальній сфері, які турбують учасників АТО та членів їх сімей, у Міністерстві оборони України створено міжвідомчу робочу групу з питань сприяння учасникам та інвалідам АТО (сім’ям загиблих) в отриманні належних соціальних пільг і проведенні роз’яснювальної роботи з популяризації військової служби», - сказала вона.

За словами Гаврилюк, наразі робочою групою визначено шляхи взаємодії Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики та Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО щодо невідкладного вирішення соціальних питань, у першу чергу, сімей загиблих та тяжкопоранених бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-