Реформи в УЗ: пасажирів убезпечить охоронна компанія

Реформи в УЗ: пасажирів убезпечить охоронна компанія

Укрінформ
«Керівництво ПАТ «Укрзалізниця» оголосило про створення «Залізничної охоронної компанії», метою якої є підняти рівень комфорту та безпеки для пасажирів до європейського.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

«Керівництво ПАТ «Укрзалізниця» поставило завдання забезпечити рівень комфорту та безпеки для пасажирів до європейського рівня. Саме тому створено філію «Залізнична охоронна компанія». На першому етапі патрулюванням будуть охоплені великі вокзали та станції, у майбутньому – пасажирські поїзди. Впровадження нових ефективних форм охоронної діяльності, адаптованих до реалій сучасної оперативної обстановки має поліпшити ситуацію з безпекою у сфері залізничних перевезень у цілому», – повідомив начальник головного управління воєнізованої охорони ПАТ «Укрзалізниця» Володимир Лисенко.

Нагадаємо, філія «Залізнична охоронна компанія» – спеціалізований підрозділ, створений у складі публічного акціонерного товариства «Українська залізниця». На філію покладені завдання із забезпечення, у взаємодії з правоохоронними органами України, безпеки на вокзальних комплексах та інших важливих об’єктах залізниці, здійснення охорони на ділянках господарства  ПАТ «Укрзалізниця», які перебувають поза межами захисту підрозділів воєнізованої охорони та інше.

З метою посилення безпеки під час державних свят персонал вокзалів та станцій пройшов додаткові поглиблені інструктажі щодо підвищення пильності та готовності до дій у разі виникнення нестандартних ситуацій. Також відпрацьовані термінові режими зв’язку з правоохоронними органами, місцевими органами влади, регіональними представництвами спецслужб і ДСНС. Пожежні поїзди готові до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-