Стало відомо, як помер мешканець Кривого Озера після сутички з поліцією

Стало відомо, як помер мешканець Кривого Озера після сутички з поліцією

Укрінформ
Причиною смерті мешканця смт Криве Озеро на Миколаївщині, яка настала під час сутички з поліцією, стала гостра внутрішя кровотеча та травматичне поранення серця.

Про це йдеться у довідці про причини смерті 32-річного Олександра Цукермана, розтин тіла було проведено в місті Миколаєві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Причиною смерті Олександра Цукермана, мешканця смт Криве Озеро, стала гостра кровотеча, внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця», - йдеться у висновку паталогоанатома, копія якої яка є у розпорядженні Укрінформу.

З неофіційниїх джерел у правоохоронних органах також стало відомо, що подібні травми чоловіку нанесені з травматичної зброї одним з поліцейських. Про постріл з травматичної зброї також написав на своїй сторінці у Facebook Генпрокурор Юрій Луценко.

Проте офіційних висновків з даного приводу ще не оприлюднено. Наразі з'ясовується, звідки у поліції взялася травматична зброя.

Як уже повідомлялося, в ніч на 24 серпня наряд поліції прибув на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю.

Але рідні та місцеві жителі не повірили і звинуватили поліцію у вбивстві затриманого.

Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців. Вони вимагали справедливого розслідування. Ситуація загрожувала силовим штурмом приміщень. Хтось навіть підпалив шини. Рятувальникам, які приїхали їх погасити, не давали підійти.

На подію зреагувала обласна прокуратура. В Криве Озеро направили слідчу групу  для проведення розслідування. Тіло померлого перевезли до Миколаєва для проведення об’єктивної експертизи.

Трьох поліцейських затримали. У четвер, 25 серпня, їм мають обрати запобіжний захід у Центральному райсуді міста Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-