У ГПУ стверджують, що Каськів - у базі розшуку Інтерполу

У ГПУ стверджують, що Каськів - у базі розшуку Інтерполу

Укрінформ
Заступник генпрокурора Євген Єнін стверджує, що екс-голова Держагентства з інвестицій Владислав Каськів перебуває у базі розшуку Інтерполу. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook

"Щойно прокоментував для 112 та Еспрессо останні заяви Каськіва, що ніхто його нібито не затримував, Інтерпол його не шукає і тд.

 "З 1.08.16 цей ясно вельможний пан стоїть в базі Інтерполу з т.зв. Червоною карткою (арешт). Якщо його не поклали обличчям до підлоги, це не означає, що за ним не здійснюється відповідний контроль з боку панамськоі влади. Каськів вже здійснив невдалу спробу покинути Панаму, однак влада Коста-Ріки відмовила йому у в'їзді", - зазначив він.

Посадовець додав, що двостороння угода з Панамою передбачає прискорену екстрадицію у разі, якщо розшукувана особа висловлює бажання бути екстрадованою. "Це і буде як раз лакмусовий папірцем щирості пана Каськіва. Якщо Каськів раптом не в курсі, що його розшукує Інтерпол, нехай спитає про це у панамського поліцейського, на фоні якого він зробив фото", - резюмував він.

Нагадаємо, Каськів у своєму блозі на "Українській правді" спростував заяву генпрокурора Юрія Луценка про його арешт в Панамі 18 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-