Луценко: «врадіївський поліцейський» стріляв у чоловіка в кайданках

Луценко: «врадіївський поліцейський» стріляв у чоловіка в кайданках

Укрінформ
Троє врадіївських поліцейських, що підозрюються у жорстокому побитті чоловіка у Кривому Озері на Миколаївщині затримані.

Про це у Фейсбук написав Генпрокурор Юрій Луценко.

«Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолету», - написав він.

Луценко додав, що сьогодні суд визначатиметься з з питанням арешту.

Водночас у прокуратурі Миколаївської області повідомили, що смерть мешканця Кривого Озера, яка настала під час сутички з поліцією, розслідуватиме спеціальна слідча група прокуратури області.

«Широкого суспільного резонансу набули події у смт Криве Озеро 24 серпня цього року, пов’язані зі смертю місцевого мешканця, що настала під час його затримання працівниками Кривоозерського відділу поліції. Щоб уникнути суспільного напруження, прокурор області Тарас Дунас скерував туди слідчу групу з числа слідчих слідчого управління прокуратури області на чолі із заступником прокурора області Степаном Божилом», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, близько 03-00 години 24 серпня до поліції Кривоозерського району звернувся 46-річний місцевий мешканець із заявою про те, що його побив 32-річний чоловік, відібравши його особисті речі та гроші. Майже одночасно надійшло повідомлення, що той же порушник за місцем свого мешкання вчиняє хуліганські дії. Поліцейські намагались вгамувати порушника, але той продовжував чинити опір.

Там також зазначили, що враховуючи ступінь громадської небезпеки поліцейські застосували заходи фізичного впливу та кайданки. Чоловіку, який продовжував чинити опір, у певну мить стало зле. Правоохоронці викликали швидку допомогу, але медики констатували смерть домовласника.

Рідні та місцеві жителі обвинувачують у його вбивстві поліцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-