Турчинов: Прийде час, і ми очистимо всі окуповані території

Турчинов: Прийде час, і ми очистимо всі окуповані території

Укрінформ
Єдність нації є запорукою перемоги України в протистоянні з РФ. Прийде час, і ми очистимо всі окуповані  території.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в інтерв'ю журналу "Новое время", повідомляє прес-служба РНБО.

"Секретар РНБО України детально проаналізував події новітньої історії України починаючи з лютого 2014 року, зазначивши, що не зважаючи на проблеми і економічну кризу, "ми змогли створити сильні Збройні сили, Національну гвардію, силові структури, здатні захистити країну" і зупинити просування ворога "зі сходу на захід", - йдеться у повідомленні.

Турчинов також заявив, що "прийде час, і ми очистимо всі окуповані території".

Секретар РНБО підкреслив, що нині українська армія - одна з найсильніших в Європі. "Наш оборонпром забезпечив Збройні сили сучасною зброєю, незважаючи на аморальну блокаду поставок в Україну летального озброєння", - сказав він. Разом з тим, секретар РНБО України заявив, що "загроза, безумовно, залишається, і проблем в секторі безпеки і оборони ще дуже багато".

"Запорука наших перемог в протистоянні з сильним і жорстоким ворогом - не тільки в сучасній зброї, в професіоналізмі і героїзмі наших військовослужбовців, але, перш за все, в єдності нашої нації. Тому гасло Майдану зараз як ніколи актуально - "Поки ми єдині, ми - непереможні!", - заявив Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-