У Києві фінішував ветеранський велопробіг

У Києві фінішував ветеранський велопробіг

Фото
Укрінформ
Велопробіг ветеранів-афганців, присвячений 25-й річниці незалежності України, фінішував у Києві. Його учасники за вісім днів подолали близько тисячі кілометрів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив один з ініціаторів і безпосередній учасник подорожі Іван Балашов.

"Сьогодні, в День незалежності України, ми закінчили наш велопробіг в Києві, біля пам’ятника воїнам-афганцям. Проїхали майже тисячу кілометрів, відвідали чудові українські міста: Стрий, Львів, Кременець, Рівне, Новоград-Волинський, Житомир... Всюди нас гостинно зустрічали наші побратими, місцеві спортсмени-велосипедисти, молодь. Було дуже приємно! Ми їхали з прапорами, і машини на шляху часто вітали нас сигналами", - розповів Балашов.

За його словами, у них з товаришами вже складаються нові плани: про подорож на схід країни, про ветеранські спортивні змагання.

"Звісно, спочатку трохи відпочинемо, а тоді знову щось вигадаємо. Я вперше здійснив таку довгу велоподорож, і вважаю, що це і цікаво, і корисно. До того ж - гарний приклад для молоді", - зазначив 57-річний ветеран.

Як повідомляв Укрінформ, ветеранський пробіг стартував в Ужгороді 16 серпня. Дорогою його учасники зустрічалися з активістами в різних містах України, відвідували військових, вшановували пам’ять загиблих в АТО та в Афганістані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-