Обама привітав Україну з Днем Незалежності

Обама привітав Україну з Днем Незалежності

Укрінформ
Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама надіслав на адресу Глави Української держави привітання з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.

Про це інформує прес-служба Президента України. 

«Від імені народу Сполучених Штатів Америки я висловлюю найтепліші вітання Вам та народу України з нагоди 25-ї річниці Незалежності, яку ви відзначатимете 24 серпня. Цей день є особливо важливим в світлі загрози суверенітету та територіальній цілісності України, яка виникла в результаті російської агресії на сході України та спроби анексування Криму», - йдеться в привітанні.

Обама також запевнив, що США і надалі підтримуватимуть українців у прагненні до європейського майбутнього та залишаються відданими своїм зобов'язанням щодо допомоги у боротьбі з російською агресією.

«Хочу запевнити Вас, що Сполучені Штати Америки залишаються відданими своїм зобов'язанням бути поруч з Україною в той час, коли ви протистоїте російській агресії... Сполучені Штати Америки продовжуватимуть підтримувати вас у ваших прагненнях наблизити мирне, квітуче, європейське майбутнє для всіх українців», - підкреслив Президент США.

Водночас він наголосив на важливості тих кроків Української держави, які вже зроблені на шляху боротьби з корупцією.

«Ви святкуєте свою Незалежність, і в цей час я хочу відзначити серйозні кроки, які ви зробили у боротьбі з корупцією, зміцненні верховенства права та закладенні підвалин для економічного зростання», - додав Обама.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-