Доступ до е-декларацій закрито до 1 вересня

Доступ до е-декларацій закрито до 1 вересня

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції тимчасово до 1 вересня припинило доступ до системи електронних декларацій.

Про це зазначається на офіційному сайті НАЗК.

«Сьогодні, 23 серпня, набуло чинності рішення Національного агентства з питань запобігання корупції стосовно внесення змін до деяких рішень НАЗК щодо функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Відповідно, на офіційному сайті НАЗК тимчасово припинено доступ до системи е-декларування», - ідеться в повідомленні.

В агентстві пояснили, що система е-декларування запрацює у повному обсязі з 1 вересня 2016 року. Особи, які до набрання цим рішенням чинності подали до реєстру необхідні документи, мусять не пізніше 7 календарних днів, які обраховуються з 1 вересня, перевірити їхній зміст та у разі виявлення неповних або недостовірних відомостей у них подати виправлені.

Крім того, у НАЗК додали, що документи, подані суб'єктами декларування із застосуванням електронних систем дистанційної ідентифікації, що використовують бази клієнтських даних банків, до набрання чинності цим рішенням, є чинними. Проте для подальшої роботи у реєстрі необхідно отримати особистий ключ та посилений сертифікат відкритого ключа електронного цифрового підпису.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-