Вбивця поліцейських на Тернопільщині спочатку застрелив дружину

Вбивця поліцейських на Тернопільщині спочатку застрелив дружину

Укрінформ
Чоловік, який застрелив двох і поранив одного поліцейського селі Бабинці Борщівського району на Тернопільщині, до прибуття правоохоронців убив свою дружину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

"Встановлено, що два працівники Борщівського відділення поліції виїхали на виклик у с.Бабинці Борщівського району, де місцевий житель застрелив із мисливської рушниці свою дружину. Чоловік чинив опір при затриманні та завдав смертельних поранень двом поліцейським, поранивши третього", - йдеться у повідомленні.

Органами прокуратури Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу), ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні о 20.30 слідчо-оперативна група Борщівського відділення поліції прибула на виклик у село Бабинці. До поліцейських звернувся місцевий житель і повідомив, що його сусід  здійснює постріли із мисливської рушниці на подвір'ї свого господарства.

На час прибуття слідчо-оперативної групи озброєний чоловік й надалі гатив зі зброї. В результаті один із співробітників поліції загинув, ще один отримав поранення. Під час затримання озброєного нападника смертельне поранення отримав ще один поліцейський", - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції були змушені застосувати табельну зброю. Зловмисника ліквідовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-