Лещенко виграв суд у

Лещенко виграв суд у "Юри Єнакіївського"

Документ
Укрінформ
Соратник екс-президента Януковича бізнесмен Юрій Іванющенко, відомий також як "Юра Єнакієвський", програв у суді справу проти депутата фракції БПП Сергія Лещенка.

Про це Лещенко пише у Фейсбуці

"Сьогодні я виграв суд в Іванющенка. Точніше, це "Юра Єнакіївський" подав проти мене позов - та програв", - пише він.

Нардеп нагадує, що соратник Януковича взявся судитися після ефіру за участю Лещенка на Savik Shuster Studio від 20 листопада 2015 року, де нардеп нагадав, що "Іванющенко був "смотрящим" Януковича та перевірявся слідством по справі Майдану на причетність до підвозу в Київ "тітушок".

Як зазначається, Іванющенко доводив у позові, що слово "смотрящий" є жаргоном ув'язнених, а, "оскільки сам Іванющенко ще жодного разу не сидів у тюрмі, то і "смотрящим" він бути не може. По тітушках йому теж не було оголошено підозру, а тому він начебто непричетний".

"Справа потрапила до судді Печерського суду Литвинової, яка вже декілька разів виносила ухвали в інтересах Юри Єнакіївського або його соратників. Сьогодні я прийшов до суду та особисто зачитав клопотання про відвід Литвинової в цій справі. У підсумку, Литвинова не "відвелася", але одночасно... винесла рішення на мою користь по суті позову Іванющенка", - наголошує Лещенко, дякуючи адвокату Роману Васильняку за супроводження цієї справи.

Фото: ФБ/Лещенко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-