В Україні залишилося 17

В Україні залишилося 17 "злодіїв у законі"

Укрінформ
Після того, як за останні 4 місяці з України депортували 11 т. зв. "злодіїв у законі", які не мали українського громадянства, їх залишилося ще 17.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції України Вадим Троян в ефірі каналу "112. Україна".

"Злодіїв у законі" у нас, коли я став шефом кримінальної поліції, налічувалося 28. За 4 місяці моєї роботи ми депортували 11 осіб, "злодіїв у законі", в яких не було громадянства України", - сказав він.

За словами Трояна, є випадки, коли "злодії" повертаються, але їх депортують знову. "Один двічі перетинав кордон і повертався в Україну, але ми його тричі депортували", - додав заступник глави поліції.

Він також запевнив, що в Україні стабільна криміногенна ситуація, і вже 5 років не спостерігається зростання злочинності. У поліції "дуже хороша динаміка розкриття злочинів", але суди не завжди заарештовують затриманих.

"Розкриття особливо тяжких злочинів, розбоїв – 50%, грабежів – кожен третій. З 10 крадіжок – 2-3 розкриваємо. В цьому році були арештовані 34 групи, які займалися угонами. Щодо крадіжок або крадіжкам – максимум 15-20% в судах арештовуються. Всіх інших суди відпускають, і вони далі серед нас живуть і можуть продовжувати свої злочини", - заявив заступник голови Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-