Умерову в лікарні стало гірше. Він втрачав свідомість

Умерову в лікарні стало гірше. Він втрачав свідомість

Укрінформ
У Ільмі Умерова в неділю різко погіршився стан здоров'я.

Про це у Facebook пише його дочка Айше Умерова.

«Сьогодні татові в лікарні стало зле: тиск впав, дуже зблід, посилився тремор, викликаний хворобою Паркінсона і він втратив свідомість на деякий час. Його швидко вдалося привести до тями. Благо, це сталося коли я була поруч (ми якраз приїхали його годувати, близько 11.35) і вчасно викликала медсестру і чергового лікаря», - пише вона.

За словами Айше, після того як він отямився, його оглянув черговий лікар і доручив медсестрам контролювати його тиск, знімаючи показання кожні 15 хвилин.

«Татові дали телефон на пару годин, щоб він міг нам повідомити про свій стан. Останній раз, перед тим як віддати телефон, я з ним розмовляла - йому вже краще, але голос дуже слабкий», - повідомила вона, додавши, що «за дві години жодна медсестра так і не зайшла і не проконтролювала його стан».

«Поїдемо до нього до 17.00 - знову викличемо чергового, раз там персонал ставиться так байдуже!», - написала Айше Умерова.

Як повідомлялося, на так званому суді за клопотанням ФСБ про проведення судово-психіатричної експертизи заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу Умерову стало зле і його помістили в лікарню. Після цього суддя винесла ухвалу про задоволення клопотання - всупереч закону, за відсутності обвинуваченого.

Вранці 18 серпня співробітник ФСБ забрав заступника голови Меджлісу кримських татар Ільмі Умерова з лікарні у Сімферополі і відвіз у дев'яте відділення стаціонарної судово-психіатричної експертизи для проведення примусової психекспертизи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-