До Умерова пустили рідних і адвокатів

До Умерова пустили рідних і адвокатів

Укрінформ
Ситуація з утриманням Ільмі Умерова у стаціонарі психіатричної лікарні у Сімферополі трохи змінилася: йому дозволили побачення з рідними та адвокатами.

Про це повідомила на своїй станиці у Facebook донька Умерова Айше.

"Були сьогодні в лікарні у батька. Ситуація трохи змінилася. Побачення нам дозволили. Тримається батько, як завжди, добре, посміхається, має гарний вигляд. Передала йому всі ваші привіти і побажання - він вам усім дуже вдячний за підтримку, за теплі слова та передав привіти всім.

По суті: побачення дозволили тільки нам - членам сім'ї та адвокатам. Але у суворо вказаний час - вдень з 11.00 до 13.00 і ввечері з 17.00 до 18.00. У цей час можна його побачити, погодувати і поговорити", - написала Айше.

За її словами, для таких побачень у лікарні є спеціальна кімната, куди приходять відвідувачі до усіх пацієнтів. З собою до палати взяти не можна нічого.

Раніше Айше повідомляла, що найбільше рідні Умерова стурбовані забороною батькові вживати звичні для нього ліки.

"На сьогодні, після консультацій з місцевими терапевтами і кардіологами, йому дозволили приймати свої препарати. Зберігаються вони все одно у медсестри (з метою безпеки, оскільки пацієнти з психічними розладами можуть зайти до палати і наїстися пігулок), тому батькові щоранку видають добову норму ліків і носить він їх з собою. Поки ми спокійні хоч за це", - написала доньку Умерова.

Вона також додала, що ніяких медикаментозних методів для проведення експертизи не застосовують - тільки бесіди і спостереження.

Айше також подякувала всім за підтримку і попросила журналістів писати і говорити про це якомога більше, оскільки це безпрецедентний випадок у сучасному Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-