Голову окружкому на Луганщині підозрюють у розтраті казенних 200 тисяч

Голову окружкому на Луганщині підозрюють у розтраті казенних 200 тисяч

Укрінформ
Голові однієї з окружних виборчих комісій Луганської області повідомлено про підозру у розтраті бюджетних коштів у великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

«Під час досудового розслідування встановлено, що вказана особа, зловживаючи своїм службовим становищем, розтратила бюджетні грошові кошти, що виділялися на проведення виборів, у сумі понад 200 тисяч гривень», - говориться в повідомленні прес-служби облпрокуратури.

Прокурором Луганської області повідомлено про підозру голові однієї з окружних виборчих комісій регіону у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (розтрата службовою особою чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинена у великих розмірах). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Наразі частина спричинених збитків відшкодована. Прокуратура вживає заходів з метою повного відшкодування заподіяних державі збитків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-