В Інституті ядерних досліджень затримали

В Інституті ядерних досліджень затримали "шпигуна" з камерою

Укрінформ
На території Інституту ядерних досліджень затримано громадянина, який проводив відеозйомку, при собі він мав підроблене посвідчення журналіста одного з телеканалів.

Про це повідомляє прес-служба Північного оперативно-територіального об'єднання НГУ.

"Військовослужбовцями Національної гвардії України, що несуть службу з охорони Інституту ядерних досліджень НАНУ, було затримано громадянина Н., який проводив відеозйомку режимного об’єкту. 

Чатовий молодший сержант Владислав Рябенко помітив поблизу поста підозрілого чоловіка та повідомив про це начальнику варти. Військовослужбовці тривожної групи прапорщик Микола Прокопенко, старший солдат Богдан Волошин та майор Володимир Младенов провели затримання правопорушника", - йдеться у повідомленні. 

Як розповів В.Младенов, затриманий відверто плутався у свідченнях щодо свого місця роботи, а пред’явлене ним посвідчення журналіста при подальшій перевірці виявилось недійсним.

Зазначається, що затриманого разом з вилученими речовими доказами передано співробітникам поліції Голосіївського управління Національної поліції для подальшого з’ясування обставин події. Про інцидент повідомлено Службі безпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-