На російських журналістів напала охорона Януковича — ЗМІ

На російських журналістів напала охорона Януковича — ЗМІ

Укрінформ
У четвер, 18 серпня, за словами російського журналіста Анатолія Сологубова, на нього напала охорона президента-втікача Віктора Януковича.

Як передає "Хвиля", напад стався близько третьої години дня, коли катер головреда агентства «СоцИнформБюро» йшов на малому ходу вздовж берега Волги за 20 км від Волгограда.

За словами Сологубова, він фотографував об'єкти, розташовані вздовж берега. Потім в об'єктив фотоапарата потрапила трьохпалубна яхта без розпізнавальних знаків і човен поменше.

«Мабуть, помітивши об'єктив фотоапарата, екіпаж судна супроводу, виконавши кілька небезпечних розворотів, при цьому трохи не потопивши катер, наблизився», - розповів Сологубов.

За словами журналіста, на палубу вийшли троє чоловіків, які представилися прикордонною службою і «в грубій формі вимагали пояснень», а потім зажадали «видалити все, що нафотографували».

Зазначається, що на яхті, що потрапила в об'єктив, пересувається екс-президент України Віктор Янукович, який разом з родиною прибув до Волгограду в ніч на 18 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-