День Незалежності у Києві: як і де святкуватимуть

День Незалежності у Києві: як і де святкуватимуть

Програма
Укрінформ
З нагоди 25-ї річниці Незалежності України столична влада підготувала низку розважальних та культурних заходів.

Про це йдеться у розпорядженні, розміщеному на сайті Київської міської державної адміністрації.

Так, з 19 по 28 серпня триватиме виставка фоторобіт до Дня Незалежності в Національному історико-архітектурному музеї "Київська фортеця". Також 19 серпня на Співочому полі відкриється виставка квітів "Гордість твоя, Україно".

20 серпня на Поштовій площі розпочнеться захід "День Незалежності на Поштовій", а 21 серпня на Троїцькій площі пройде фестиваль розваг та атракціонів.

21-27 серпня відбудеться захід зі створення із живих квітів найбільшого у світі Державного Прапора України на території Національного музею народної архітектури та побуту України з подальшою реєстрацією заходу у "Книзі рекордів Гіннесса" та "Книзі національних рекордів України".

23 серпня о 9:00 на Софійській площі відбудеться урочисте підняття президентом державного Прапора України. 

23-24 серпня заплановано фестиваль волонтерів на Європейській площі. На Софійській площі відбудуться виступи артистів і музикантів, виставка фотографій героїв АТО, а також пісенний флешмоб.

24 серпня о 8:00 відбудеться покладання квітів до пам'ятників Тарасові Шевченку й Михайлу Грушевському, згодом - вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні на вулиці Інститутській.

Парад військ з нагоди 25-ї річниці Незалежності України розпочнеться о 10 год на Майдані Незалежності.

Також на Софіївській площі пройде Всеукраїнський фестиваль творчості дітей з особливими потребами під патронатом дружини Президента, а на Хрещатику пройде флеш-моб "Молода країна".

На Русанівській набережній влаштують "Свято біля фонтанів". На Михайлівській площі відбудеться Всеукраїнський фестиваль кобзарів та бандуристів.

В Національному історико-архітектурному музеї "Київська фортеця" влаштують святковий концерт, а ввечері на Майдані Незалежності розпочнеться концерт великого симфонічного оркестру за участю музикантів 1991 року народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-