Екіпажі бойових машин тренувались тримати дистанцію на Хрещатику

Екіпажі бойових машин тренувались тримати дистанцію на Хрещатику

Укрінформ
На головній вулиці Києва екіпажі бойових машин, які братимуть участь у військовому параді з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, відпрацьовували злагодження в пішому порядку: тренувались тримати дитанцію та рівняння.

Про це в середу з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

О 23:00 поліція перекрила вулицю Хрещатик в обох напрямках. Після цього на дорозі вишикувались екіпажі бойових машин, які будуть приймати участь у параді 24 серпня. Спочатку командири всіх розрахунків зібрались на нетривалу нараду на Хрещатику біля Головпоштампу, а потім розійшлись, кожен по своїх підрозділах.

По команді екіпажі бойових машин в пішому порядку без техніки рушили Хрещатиком. При цьому багаточисельні піші парадні розрахунки у тренуванні участі не брали.

Після закінчення тренування рух по Хрещатику було відновлено.

На Хрещатику ще має відбутися дві репетиції військового параду 19 і 22 серпня вже за участю піших розрахунків, а під час генеральної репетиції із залученням військової техніки. Раніше відбулися кілька загальновійськових тренувань Маршу Незалежності на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу “АВІАНТ”.

Нагадаємо, що цього року у військовому параді 24 серпня візьмуть участь понад 4 тисячі військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, співробітників Національної поліції України, а також понад 200 одиниць військової техніки.

Вперше в історії України участь у військовому параді візьмуть військовослужбовці Сил спеціальних операцій та резервісти, які входять до складу стратегічного резерву Збройних Сил України, створеного на випадок загострення ситуації з метою посилення Українського війська.

Під час параду військовослужбовці Збройних Сил України будуть крокувати у парадних та повсякденних військових одгостроях нового зразку.

Військова техніка, що залучена до параду, – це модернізована техніка, яка надійшла з заводів, та техніка, що знаходилась у створеному Міністерством оборони резерві. Після проведення параду всі зразки техніки та озброєння будуть передані у військові частини та підрозділи Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-